Storslagna semesterplaner börjar ta form.

Känner en sån otrolig frihet att ha 4 veckors semester i år.

Går hem torsdagen den 23/6 kring 21.30, för att inte komma tillbaka förän förhoppningsvis tidigast måndag 25/7 21.00. Det är semester som heter duga det. Och om någon annan av mina vänner skulle råka vara ledig på midsommarafton umgås jag gärna då!


Husvagnsliv ska ju innebära "friheten att åka var man vill, när man vill", ändå sitter jag här 11 veckor innan semestern med en detaljerad plan över nästan samtliga semesterdagar, och Alexandra, jag vet, jag har inte diskuterat hela planen med dig än, en del hittade jag nyss, men förslag, synpunkter och ändringar välkomnas mer än gärna. Jag är dum. Men det är min första husvagnssemester-sommar och då får man väl ta sig lite vatten över huvudet med planerna.

Preliminär planering:
  • Sö 26/6-Ons 29/6. Tar jag med min mor som tror att hon inte vill husvagns-campa. Någon camping på västkusten, exempelvis Haverdal, med inplanerat Gekås-besök, ev. dans till Blender 28/6 i Haverdal, samt lite strandhäng.
  • Ons 29/6-To 30/6. Vaggeryd. 29/6 givetvis Blender, Fröjden. Sen packa om vagnen för Öland och styra mot Växjö, fortsätta packa för Öland.
  • Fre 1/7-Lö 9/7 Dansveckan Lundegårds Camping Öland.
  • Lö 9/7-Må 11/7 Tvätta kläder och packa vagnen för 2 veckors roadtrip. Viss risk föreligger att det blir Björnholmen och traditionsenlig after-Öland-nonstop Blender/Wahlströms 9/7. Viss risk.
  • Må 11/7-Ti 12/7 Camping "Alexandras farmor" i Ullared. Naturligtvis Gekås för påfyllning av förråden. Sen spelar ju Wahlströms i Haverdal på tisdagskvällen... Så en natt till är inte omöjlig.
  • Ti 12/7-To 14/7 Camping i Göteborgs omnejd, Lisebergsbesök. (Första gången på 12 år). På onsdagkvällen 13/7 spelar Shake på Polketten. I´ll be there.
  • To 14/7-Lö 16/7. Camping i Värmland. Fredagen 15/7 spelar Zlips på Blomsterhults Loge.
  • Lö 16/7 styr vi mot Malung för att lyckliga dansa oss igenom vecka 29, och slutligen ställa av vagnen i Vaggeryd efter 4 händelserika veckor.

Får man ta semester efter semestern? Det lär behövas.



Allt till soundtracket

Radions Underhallningsorkester – Sommar, Sommar, Sommar

Uppdatering plats

Var ju inte 100% nöjd med plats 347. Hade turen att kunna ta över Karolinas plats, plats 329, som ligger två gator närmare. Närmare dansbanan, något närmare servicehusen, närmare stugorna, och framförallt närmare "smeten" dvs tidigare erfarenhet av gata ett & två säger att det är lite livligare där- (säger jag som är värsta sortens fredagsmysare). Hm hur går det ihop?

Lagppställningen är ej ännu riktigt klar, men jag och Alexandra är trogna gäster iaf.!



Lyser inte solen lite varmare också på denna plats?

RSS 2.0